'Samen de werknemerstevredenheid verhogen'

Als jonge startup is het onze passie om andere bedrijven te helpen bij de menselijke aspecten van het bedrijfsleven, zodat het bedrijf als geheel optimaal kan functioneren! Door onze objectieve blik krijgt u, als werkgever, de juiste informatie op het juiste moment. Als medewerker bieden wij u het luisterend oor dat u verdient. Samen met de klant weten wij de juiste vertaalslag te maken richting een duurzame toekomst.

Wij houden niet van onnodige lange adviesrapporten en maken daarom gebruik van infographics om cruciale managementinformatie kort en bondig inzichtelijk te maken.

De AdviesBank is rechtdoorzee, onbevooroordeeld, deskundig en betrouwbaar, dankzij opgedane kennis in combinatie met onze werkervaring.

De Adviesbank bestaat momenteel uit twee Young Professionals die elkaar hebben ontmoet bij de studie Bedrijfskunde MER aan de Hogeschool Rotterdam en verder zijn gaan studeren aan de Tilburg University. Gedurende de master Marketing Management in Tilburg is de droom ontstaan om samen een eigen adviesbureau op te richten, dat gespecialiseerd is in het uitvoeren van werknemersonderzoeken. Om deze droom te verwezenlijken zijn de twee Young Professionals door gaan studeren. Dit keer de master Beleid, Communicatie & Organisatie aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. De nadruk binnen deze masteropleiding lag in het verdiepen van de kennis omtrent de sociale kant van bedrijfskunde en de manier waarop een adviesbureau van toegevoegde waarde kan zijn voor haar klanten.

Door de onlangs opgedane kennis in de praktijk toe te passen, weet De AdviesBank het verschil te maken voor uw organisatie!

Mitchell & Thom


 
 
 
E-mailen
LinkedIn